Акрилни нокти со земјени тонови

Акрилни нокти со земјени тонови. Овој ми е еден од омилените дизајни на надградени акрилни нокти и е одличен избор за во есен. Овде ставив 3Д цветови во поголема доза и сметам дека добив прекрасен дизајн.

Play Video

Контакт

Phone: 078 322 932
Email: info@nadgradbananokti.mk
254 Walt Whitman Road Brooklyn, NY 11219
MON-FRI 09:00 - 19:00, SAT-SUN 10:00 - 14:00