Модерни нокти со глитер

Модерни нокти со глитер

Модерни нокти со глитер. Овде комбинирав две пудри со поголема концентрација на светки и тоа златна и зелена нијанса. Доколку носите златен накит и сте љубител на златните нијанси, овој дизајн е токму за вас.

Leave a Comment