Акрилни нокти со земјени тонови

Акрилни нокти со земјени тонови

Акрилни нокти со земјени тонови. Овој ми е еден од омилените дизајни на надградени акрилни нокти и е одличен избор за во есен. Овде ставив 3Д цветови во поголема доза и сметам дека добив прекрасен дизајн.

Play Video

Контакт

Phone: 078 322 932
Email: info@nadgradbananokti.mk
254 Walt Whitman Road Brooklyn, NY 11219
MON-FRI 09:00 - 19:00, SAT-SUN 10:00 - 14:00

Акрилни Нокти Со Глитер Светки и 3Д цветови

Акрилни Нокти Со Глитер Светки и 3Д цветови. Овој дизајн на надградени акрилни нокти го работев со неколку тренд бои и е одличен и за ноќна а и дневна варијанта, доколку се искомбинира со соодветна облека.

Funny French со сини глитер светки

Акрилни Нокти. Веќе одамна класичниот French маникир претрпе некои измени со кои стана познат како Funny French. Овој модел го работев со сина акрилна пудра со светки. Вакви нокти се одличен избор за сите што обожаваат да носат џинс.

Модерни нокти со глитер

Модерни нокти со глитер. Овде комбинирав две пудри со поголема концентрација на светки и тоа златна и зелена нијанса. Доколку носите златен накит и сте љубител на златните нијанси, овој дизајн е токму за вас.

Акрилни нокти со земјени тонови

Акрилни нокти со земјени тонови. Овој ми е еден од омилените дизајни на надградени акрилни нокти и е одличен избор за во есен. Овде ставив 3Д цветови во поголема доза и сметам дека добив прекрасен дизајн.