Акрилни нокти со тантела

Акрилни нокти со тантела

Акрилни нокти со тантела.
Го направив ова на бела акрилна подлога и врз неа поставив црна тантела со што добив еден совршен дизајн кој наликува на рачно везени нокти.

Leave a Comment