Акрилни нокти со земјени тонови

Акрилни нокти со земјени тонови

Акрилни нокти со земјени тонови. Овој ми е еден од омилените дизајни на надградени акрилни нокти и е одличен избор за во есен. Овде ставив 3Д цветови во поголема доза и сметам дека добив прекрасен дизајн.

Play Video

Контакт

Phone: 078 322 932
Email: info@nadgradbananokti.mk
254 Walt Whitman Road Brooklyn, NY 11219
MON-FRI 09:00 - 19:00, SAT-SUN 10:00 - 14:00

Информации за курсот за надградба на нокти

КУРСОТ за НАДГРАДБА НА НОКТИ е брз и максимално ефектен затоа што се работи ИНДИВИДУАЛНО !

НЕ СЕ РАБОТИ ВО ГРУПИ !!! Работиме јас, Вие и моделот на кој што ке работиме.

Работиме со наши материјали !

Ке работиме на модели (девојчиња). Дневно треба да се сработи 1 модел-тоа временски опфаќа околу 3 часа дневно, всушност најважно е да се сработи моделот како што треба без да гледаме на часовникот!

Вкупно ке сработиме 5 модели (нокти на 5 девојчиња) !

Доколку сакате, вие имате предност да си ги носите моделите како ваши роднини пријатели …се со цел за да и самите отпосле видите дека тоа што сме го сработиле е правилно и квалитетно ! Доколку не можете да најдете модели тогаш тоа останува наша обврска .

Термините ги договараме според Вашето и нашето време!

Ќе работиме по следната програма:

– подготовка на природните нокти за надградба
– Правилна употреба на сите турпии
– правилна апликација на форми-шаблони за изливање
– гелна техника,
– изливање на нокти на шаблони-форми
– акрилна техника-3Д моделирање
– обликување – 3 вида облици на салонски нокти
– правила за вградување на секакви декорации – елементи
– 3Д Моделирање ,
– ONE STROKE техника за цртање со акрилни бои
– техники за нијансирање
– објаснување за користење на сите облици на четки и инструменти
– пинчување
– комуникација со клиентите и бизнис совети
– помош и совети кој бренд на производи да го одберете за работа, споредба на цени со квалитет за сите брендови при набавка на материјали на нашиот пазар па и надвор…

Дополнително скоро целата постапката ке ја добиете во електронска текстуална и видео форма!

Цената на курсот изнесува 350 Е. Плаќањето се врши кога ке се започне со курсот.
Програмата е според светски стандарди, пред се ќе се стекнете со знаење и квалитет !

Официјално ќе се стекнете со СЕРТИФИКАТ за завршен курс за НАДГРАДБА НА НОКТИ!

Со нашите знаења и нашиот сертификат ќе бидете комплетно спремни за да основате свој сопствен бизнис или сл!

СПЕЦИЈАЛЕН БОНУС ОВОЈ МЕСЕЦ:
Во соработка со Максимум Маркетинг-Агенција специјализирана искличиво за промовирање и рекламирање на Интернет,  СЕКОЈ НАШ УЧЕНИК ќе добие БЕСПЛАТНА ДОПОЛНИТЕЛНА БИЗНИС ОБУКА, како да ГО ПРОМОВИРА СВОЈОТ НОВ БИЗНИС И ДА ПОЧНЕ ПРОФИТАБИЛНО ДА РАБОТИ ВЕДНАШ!

Повелете посететe ја мојата веб страна www.nadgradbananokti.com

Ви стоиме на располагање, Ве молам следно контактирајте ме на телефон:
Се наогаме во Скопје во центар наспроти Рамстор!

Jovanka Ceselkoska,
Nail Art Educator with World Certificate,
тел.078 315 305

Надградбата на нокти стана хит на деценијата

Надградбата на нокти стана хит на деценијата во Европа, Америка, Австралија, Азија. Понежниот пол се почесто го практикува стилизирањето и разубавувањето на ноктите како врвен елемент во козметиката. Досега во целиот свет се познати два типа т.е. две техники за изработка на надградба на нокти и тоа:

гел техника
акрил техника

И двете техники се хемиски слични по состав но

Read moreНадградбата на нокти стана хит на деценијата

Акрилни Нокти Со Глитер Светки и 3Д цветови

Акрилни Нокти Со Глитер Светки и 3Д цветови. Овој дизајн на надградени акрилни нокти го работев со неколку тренд бои и е одличен и за ноќна а и дневна варијанта, доколку се искомбинира со соодветна облека.

Funny French со сини глитер светки

Акрилни Нокти. Веќе одамна класичниот French маникир претрпе некои измени со кои стана познат како Funny French. Овој модел го работев со сина акрилна пудра со светки. Вакви нокти се одличен избор за сите што обожаваат да носат џинс.

Модерни нокти со глитер

Модерни нокти со глитер. Овде комбинирав две пудри со поголема концентрација на светки и тоа златна и зелена нијанса. Доколку носите златен накит и сте љубител на златните нијанси, овој дизајн е токму за вас.

Акрилни нокти со земјени тонови

Акрилни нокти со земјени тонови. Овој ми е еден од омилените дизајни на надградени акрилни нокти и е одличен избор за во есен. Овде ставив 3Д цветови во поголема доза и сметам дека добив прекрасен дизајн.