Информации за курсот за надградба на нокти

Информации за курсот за надградба на нокти

КУРСОТ за НАДГРАДБА НА НОКТИ е брз и максимално ефектен затоа што се работи ИНДИВИДУАЛНО !

НЕ СЕ РАБОТИ ВО ГРУПИ !!! Работиме јас, Вие и моделот на кој што ке работиме.

Работиме со наши материјали !

Ке работиме на модели (девојчиња). Дневно треба да се сработи 1 модел-тоа временски опфаќа околу 3 часа дневно, всушност најважно е да се сработи моделот како што треба без да гледаме на часовникот!

Вкупно ке сработиме 5 модели (нокти на 5 девојчиња) !

Доколку сакате, вие имате предност да си ги носите моделите како ваши роднини пријатели …се со цел за да и самите отпосле видите дека тоа што сме го сработиле е правилно и квалитетно ! Доколку не можете да најдете модели тогаш тоа останува наша обврска .

Термините ги договараме според Вашето и нашето време!

Ќе работиме по следната програма:

– подготовка на природните нокти за надградба
– Правилна употреба на сите турпии
– правилна апликација на форми-шаблони за изливање
– гелна техника,
– изливање на нокти на шаблони-форми
– акрилна техника-3Д моделирање
– обликување – 3 вида облици на салонски нокти
– правила за вградување на секакви декорации – елементи
– 3Д Моделирање ,
– ONE STROKE техника за цртање со акрилни бои
– техники за нијансирање
– објаснување за користење на сите облици на четки и инструменти
– пинчување
– комуникација со клиентите и бизнис совети
– помош и совети кој бренд на производи да го одберете за работа, споредба на цени со квалитет за сите брендови при набавка на материјали на нашиот пазар па и надвор…

Дополнително скоро целата постапката ке ја добиете во електронска текстуална и видео форма!

Цената на курсот изнесува 350 Е. Плаќањето се врши кога ке се започне со курсот.
Програмата е според светски стандарди, пред се ќе се стекнете со знаење и квалитет !

Официјално ќе се стекнете со СЕРТИФИКАТ за завршен курс за НАДГРАДБА НА НОКТИ!

Со нашите знаења и нашиот сертификат ќе бидете комплетно спремни за да основате свој сопствен бизнис или сл!

СПЕЦИЈАЛЕН БОНУС ОВОЈ МЕСЕЦ:
Во соработка со Максимум Маркетинг-Агенција специјализирана искличиво за промовирање и рекламирање на Интернет,  СЕКОЈ НАШ УЧЕНИК ќе добие БЕСПЛАТНА ДОПОЛНИТЕЛНА БИЗНИС ОБУКА, како да ГО ПРОМОВИРА СВОЈОТ НОВ БИЗНИС И ДА ПОЧНЕ ПРОФИТАБИЛНО ДА РАБОТИ ВЕДНАШ!

Повелете посететe ја мојата веб страна www.nadgradbananokti.com

Ви стоиме на располагање, Ве молам следно контактирајте ме на телефон:
Се наогаме во Скопје во центар наспроти Рамстор!

Jovanka Ceselkoska,
Nail Art Educator with World Certificate,
тел.078 315 305

8 thoughts on “Информации за курсот за надградба на нокти”

 1. Zdravo, bi sakala da nabavam akril i komplet za nadgradba na nokti od Ez flow.Dali mozam da nabavam od vas? Pisete mi na mojot mail. Vi blagodaram

 2. Sakam da ve prasam vo vrska so kursot, koga se upisite i z akolku vreme se dobiva diplomata? Mene mi e potrebna za stranstvo…fala odnapred.

 3. Kontaktirajte me na 078 315 305! Kursot moze da pocne na data po dogovor. Kursot trae 5 rabotni dena, (se raboti individualno) i so toa se steknuvate so megunarodno priznata diploma – sertifikat!
  Cenata na kursot e 350 Evra a so doplata od 50 evra, ke go dobiete na angliski jazik!

  Stilist
  Jovanka Ceselkoska

 4. Zdravo Jovanka,
  Vo vrska so obukata pisuvate deka se 30 skolski casa obuka vo 5 rabotni dena? ili moze da se podelat tie 30 casa vo poveke ili pomalku denovi?
  I uste edno prasanje dali Avangard vrsi obuka za make up i dali se dobiva validen sertifikat i za toa?

  Odnapred blagodaram
  Ivana

 5. Zdravo Ivana, za podetalni informacii Ve molam kontaktirajte me na 078-315-305 i ke ve informiram za se,
  pozdrav, Jovanka!

Leave a Comment