Акрилни Нокти Со Глитер Светки и 3Д цветови

Акрилни Нокти Со Глитер Светки и 3Д цветови

Акрилни Нокти Со Глитер Светки и 3Д цветови. Овој дизајн на надградени акрилни нокти го работев со неколку тренд бои и е одличен и за ноќна а и дневна варијанта, доколку се искомбинира со соодветна облека.

Leave a Comment